_ Start met uw behandeling

Aanmelden bij Equilibre


Aanmelden bij psychologenpraktijk Equilibre kan middels het onderstaande formulier. Let op! Momenteel is er een wachtlijst. Deze wachtlijst is alleen van toepassing voor Trauma en ADHD problematiek. Wanneer u zich nu met deze klachten aanmeldt, heeft u in juli 2024 uw eerste consult. Dit houdt in dat u zich wel kunt aanmelden, maar dat er in ieder geval tot deze datum geen behandeling kan worden gestart. Joke zal wel zo snel mogelijk na het invullen van het onderstaande formulier contact met u opnemen.

  Heeft u een voorkeur voor de locatie van de behandelingen?

  Heeft u een verwijsbrief?


  Nadat het aanmeldformulier is aangekomen bij psychologenpraktijk Equilibre, zal Joke contact met u opnemen. Dit is een telefonische kennismaking. De hulpvraag wordt besproken en er wordt een afpsraak gemaakt voor een intakegesprek. Mochten er nog vragen zijn, zal zij deze aan u stellen. Andersom geldt dat uiteraard ook.

  Tijdens de intake kijken we welke klachten er zijn en hoe dit de balans in uw leven verstoort. Gezamenlijk wordt er een concreet behandelplan opgesteld en worden de eerste afspraken gepland.

  Om in aanmerking te komen voor de volledige vergoeding van uw behandeling, heeft u verwijsbrief nodig. Een verwijsbrief van een huisarts wordt door alle verzekeraars geaccepteerd. Voor een verwijzing maakt u eerst een afspraak bij uw huisarts. U bespreekt uw klachten en geeft aan dat u graag een behandeling wilt bij psychologenpraktijk Equilibre.

  Deze verwijsbrief dient u tevens tijdens het eerste gesprek mee te nemen en te overhandiggen. Psychologenpraktijk Equilibre declareert dan rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar zodat u daar geen omkijken naar heeft.

  Het is ook mogelijk om u zonder verwijzing van uw huisarts aan te melden voor voor een behandeling bij Equilibre. De zorg wordt dan niet vergoed. U betaalt dan per sessie.

  Kan een afspraak niet doorgaan? Zeg uw afspraak dan minimaal 24 uur van tevoren af. U kunt uw afspraak per mail (equilibre-psy@zeelandnet.nl) of telefonisch (06-16957910) afzeggen.

  Niet tijdig afgezegde afspraken worden, ongeacht de reden, niet door de zorgverzekeraar vergoed maar bij u in rekening gebracht. De kosten voor no show bedraagt in 2023 75 euro per behandeling.